مرکز خرما کلوته

مرکز خرما کلوته جیرفت

مرکز خرما کلوته در استان کرمان و بخصوص در مناطق جنوبی این استان است که بسیار باکیفیت و درجه در جیرفت و عنبرآباد کشت و بهره برداری می شود.

مرکز خرما کلوته ایران در استان کرمان و بخصوص در جیرفت و عنبرآباد است که بهترین و مرغوب ترین خرمای صادراتی کلوته در این مناطق کشت می شود .

بهترین خرما در مرکز خرما کلوته ایران

با توجه به شرایط آب و هوا برداشت این نوع خرما در اواسط مرداد، ابتدا از شهر های جنوبی کرمان آغاز شده و در نهایت نوبت به شهر های شمالی کرمان می رسد که تا شهریور ماه ادامه دارد. بنابراین این خرما از ارقام میان رس محسوب می شود.

 

مرکز خرما کلوته

خرما کلوته جیرفتی درجه یک

 

بهترین خرمای جیرفت در مرکز خرما کلوته ایران

با نزدیک شدن به به فصل تابستان خارک تغییر رنگ داده، قرمز رنگ شده و حالت رطبی آن فرا رسیده و شیرین می شود.

سپس مرحله خرما فرا می رسد که در آن خرما به رنگ قهوه ای کم رنگ و پر رنگ در می آید. جنس و ویژگی های آن باعث شده خرما کلوته درجه یک جیرفت، یک رقم نیمه خشک محسوب شود. مصرف تازه خوری این محصول حتما توصیه می شود چرا که بسیار خوشمزه و معطر می باشد.

خرمای کلوته شباهت بسیاری با خرما مضافتی داشته تا حدی که تفاوت آن با خرما مضافتی برای افراد غیر متخصص مشکل می باشد.

خرما کلوته در بسته بندی های متنوع

بسته بندی خرمای کلوته از جمله عوامل مهم در خرید و فروش در مرکز خرما کلوته و یا صادرات این خرما به کشورهای دیگر است.

فرایند سورتینگ که خرما ضایعاتی و کرم خورده و بلبل خورده از آن جدا می شود، پولیش و حتی روغن کاری، خرما را برای بازار هدف آماده می سازد و امر بسته بندی خرمای کلوته بسیار مهم و تاثیر گذار در خرید و فروش خرما کلوته ایران است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *